Friday, June 29, 2007

Oameni

Cu cat cunosti mai multi oameni, iti dai seama cat de colorata e viata si cate posibilitati exista. Unii iti vor spune ca parintii sunt subtili, nu pentru ca pot, ci pentru ca asa vei invata ceva de la ei, unii iti vor povesti ceva din farama lor de existenta si te vor lasa sa te intrebi de ce au facut-o. Cu unii vei imparti o parere, un film trist, o banca umeda, o privire, un bilet de tramvai, un pix rosu, un sarut, ultima bucata de ciocolata, o imbratisare, o seara calda de vara.
Unii te vor bucura prin simpla prezenta, altii te vor enerva la culme, cu unii vei putea vorbi ore in sir, pe altii nu ii vei putea intelege niciodata. Cu unii te vei contrazice mereu, altii iti vor citi gandurile fara sa vrea.
Unii te vor ajuta fara sa le-o ceri si nu vei sti cum sa le multumesti, de la altii vei afla lucruri pe care nici nu stiai ca vroiai sa le afli.
La unii vei tine doar pentru ca sunt ei. Pe unii nu ii vei uita niciodata...

5 comments:

alin said...

...si pe altii ii vei uri pentru totdeauna fara nici un motiv...

xxmiezuxx said...

nu urasti pe nimeni fara nici un motiv. asta contravine naturii umane care se bazeaza pe explicarea unor fenomene. nu poti face ceva fara sa stii de ce. chiar daca motivul pentru care urasti pe cineva este ridicol sau absburd, el exista. parerea mea!

Nissea said...

nu urasti niciodata pe nimeni, urasti o parte din tine, care nu poate schimba ceea ce nu iti place in lume

alin said...

imi pare rau sa va dezamagesc... eu chiar cred ca poti sa urasti pe cineva fara absolut nici un motiv...

Radu Cristian said...

frumoase randuri, parca tot adevarul, sta undeva... acolo ascun printre cuvinte . imi palce textul asta. felicitari ! keep going!!! :)